Bed & Breakfast Wouw - 56

B&B Wouw heeft
7 Mooie kamers

B&B Wouw heeft
7 Mooie kamers

Het gebouw heeft 3 twee persoonskamers op de begane grond, alsmede de keuken, de openbare toiletten, de ontbijtruimte en de technische ruimte. Er is bij binnenkomst een halfronde stalen trap met mooie eikenhouten treden naar de eerste verdieping.

Hier bevinden zich 2 twee persoonskamers en 2 vier persoonskamers. De kamers zijn erg ruim en allemaal voorzien van een aparte badkamer afgesloten met een deur. In de badkamer bevindt zich de wc, wastafel en een douche met douchescherm. De douche is voorzien van een thermostaatkraan en stortdouche.

Iedere kamer heeft een 2 persoons bed dat elektrisch in hoogte te verstellen is bij het voet- en hoofdeinde. De bedden zijn 180 cm breed en 200 cm lang. Uitzondering is kamer 1 en 2, waar de lengte van het bed 210 cm is. De vloer is betegeld, gaat over tot in de badkamer en is voorzien van vloerverwarming.

Er is in elke kamer thermostaat aanwezig, zodat elke kamer ingesteld kan worden op gewenste temperatuur. En de deur van de kamer wordt uiteraard afgesloten met een eigen sleutel. Leuk is ook dat elke kamer zijn eigen kleur heeft.

Voorzieningen

Al onze kamers zijn volledig voorzien van alle comfort.

  • 2-Persoonsbed

  • Elektrische bed bediening

  • Eigen badkamer

  • Handdoeken en washandjes

  • Een handig zitje

  • Gedeeld terras

  • Gratis Wifi

Onze 7 kamers

Ook voor gezinnen met kinderen.

Deze kamer is gelegen op de begane grond met eigen badkamer. Lengte van het is bed 210 cm. De tuindeur geeft toegang tot het terras met uitzicht op het dorp Wouw. Het raam dat aanwezig is kan handmatig worden geopend.  De kleur van de kamer is Red Munsell.

De 2e kamer is gelegen op de begane grond met eigen badkamer. De lengte van het bed is 210 cm. De tuindeur geeft toegang tot het terras met uitzicht naar landelijke omgeving. Er zijn 2 ramen aanwezig, die handmatig geopend kunnen worden. De kleur van de kamer is Smoked Trout.

Deze kamer is gelegen op de begane grond met eigen badkamer. De lengte van het bed is 200 cm. De tuindeur geeft toegang tot het terras met uitzicht op landelijke omgeving. Er zijn 2 ramen aanwezig, die handmatig geopend kunnen worden. De kleur van de kamer is Blue Gray

Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping met eigen badkamer. De lengte van het bed is 200 cm. Er zijn 2 dakramen aanwezig, die allebei handmatig geopend kunnen worden. De kamer heeft uitzicht op de landelijke omgeving buiten Wouw. De kleur van de kamer is Oval Room Blue.

Dit is een familiekamer voor 4 personen, gelegen op de 1e verdieping met eigen badkamer. De lengte van het 2-pers. bed is 200 cm. Ook is er een stapelbed waar de andere 2 personen kunnen slapen. Er zijn 2 dakramen aanwezig die handmatig geopend kunnen worden. De kleur van de kamer is Lulworth Blue.

Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping met eigen badkamer. De lengte van het bed is 200 cm. Er bevindt zich een tuindeur met frans balkon en heeft een uitzicht op de landelijke omgeving van Wouw. In deze kamer is ook een dakraam met uitzicht richting het dorp. De kleur van de kamer is Cook’s Blue.

De laatste kamer is gelegen op de 1e verdieping met eigen badkamer. De lengte van het bed is 200 cm. Er bevindt zich een tuindeur met frans balkon en heeft een uitzicht op de landelijke omgeving van Wouw. De kleur van de kamer is Stone Blue.

Bed & Breakfast Wouw - 56

Tarieven

Tarieven

De prijs voor 1 persoon per nacht: €62,50

De prijs voor 2 personen per nacht: €90,-

De prijs voor 3 personen per nacht (kamers 4 en 5): €115,-

De prijs voor 4 personen per nacht (kamers 4 en 5): €135,-

Het lekkere ontbijt zit inbegrepen in de prijs.

prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting.